Bacon inlindad kycklingfilé med tomat och fetaost sås

Idag åt vi bacon inlindad kycklingfilé med en tomat och fetaost sås samt ris till. Så gott och s enkelt att göra!
Nedan följer receptet!

20130820-214542.jpg

För 4 personer

4 kycklingfilé
1 paket bacon
1 burk crème fraîche soltorkade tomater och fetaost
1 burk vanlig crème fraîche

Om du har stora kycklingfiléer så dela dem i två mindre bitar.
Linda bacon runt filéerna och lägg i en ugns säker form.
Ställ in i ugnen i 10 minuter på 200 grader.
Ta ut formen ur ugnen, Blanda ihop de båda crème fraîchen och häll dem över kycklingfiléerna.
In i ugnen igen i ytterligare 5-10 minuter.

Koka samtidigt ris till 4 personer.

Servera med ris och sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s