Mina projekt

Född ur Döden

En bok jag skrivit på länge men som jag alltid kommer tillbaka till 🙂 Den ligger mig varmt om hjärtat.

Den handlar om Amanda, en vanlig tjej som studerar vid universitetet och som återvänder hem över sommarlovet för att umgås med sina vänner och sin familj. Dagen för hennes 18 års dag närmar sig och hennes vänner bestämmer sig för att fira henne med en fest, men Amanda kommer aldrig fram. I stället dras hon in en kamp på liv och död, mellan gott och ont, ljus och mörker. Hemlighet efter hemlighet uppdagas och Amanda inser att hon inte är så vanlig som hon trott.

Hunter har under nästan 18 års tid följt den unga flickans minsta steg. Han har funnits vid hennes sida utan att hon vetat om det och det är något han planerat att fortsätta med. Hunter har ett uppdrag, ett jobb och det är allt vad den unga flickan är för honom. Men under en ödestigen kväll ställs allt på ända. Han tvingas ge sig tillkänna och tillsammans med flickan han lovat att skydda beger de sig ut på en resa för att hitta svaret på vem det är som vill se henne död och varför hon stått under ständig beskydd de senaste 18 åren?

Men kan Amanda verkligen lita på Hunter, mannen som varken äter eller sover och som skyr solen värre än döden?

 

Skymningslandet – Tronföljaren

Just nu skriver jag på en bok som hamnar inom Paranormal Romance kategorin.

Den handlar om en flicka som växt upp hos, vad hon tror är sina föräldrar, helt omedveten om sitt riktiga ursprung. En kväll när hon sitter ensam i biblioteket och skriver sin uppsatts börjar mystiska saker hända. Hon börjar se konstiga varelser runt om kring sig och en mystisk katt dyker upp från ingenstans och vägrar lämna hennes sida. Även hennes rumskamrat börjar bete sig underligt. Plötsligt finner sig Alice indragen i ett 100 år gammalt krig mellan två bröder och makten till tronen av Skymningslandet. Landet där alla övernaturliga väsen bor.

Alice slits mellan den mänskliga världen, som hon så länge tillhört, och den övernaturliga där hon egentligen hör hemma. Saken blir inte bättre när hon träffar den självsäkra och ursnygga alven Tristan, son till den elaka brodern som vill ta över tronen från Alvkonungen.

Vem kan Alice lita på och vart hör hon egentligen hemma?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s